Џет-Сет
11. January 2017 - 11:52

Се направи парампарче, вака Ѓулсерен влета во снегот

Убавата турска актерка Нургул или нам позната како Ѓулсерен од Парампарче, хит-серијата на Сител, навистина знае како да ужива во снегот. Убавата актерка се фрла во снегот и прави снежни ангели.