Живот
8. September 2018 - 14:43

Се издава стан во центарот на Сент Луис, но овој детаљ ги згрози сите - еве што има во кујната

Фотографиите од стан во државата Мисури последниве денови се шират на социјалните мрежи, но изгледа дека бизарниот распоред на мебел ги згрозите сите.

Цената е вистинска ситница - 525 долари месечно, а за овој стан кој се наоѓа во градот Сент Луис, за тие пари добавате кујна и бања во иста просторија.

Како што може да се види на сликите кои предизвикаат бура на социјалните мрежи веднаш со садоперот е ВЦ шоља.

Но тоа не е единственото необично во овој стан, туку веднаш до неа е и када, па може да се избањате додека се готви јадењето.