Македонија
17. October 2021 - 21:11

СДСМ прогласи победа во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лозово

Од СДСМ брифираат дека нивните кандидати за градоначолници во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лоцозо ќе победат во првиот круг.

Убедливо водство со можност за победа во прв круг во Струмица, Ресен, Бутел и Крушево, велат од СДСМ.