Македонија
23. February 2021 - 21:14

СДСМ: Правдата е најголемиот дебакл што му се случува на Мицкоски

Откако се покажа дека системот функционира и Сашо Мијалков беше принуден да се предаде, се случи уште еден дебакл на Христијан Мицкоски, детето на Груевски и Мијалков.

Правдата ја има, и ќе ја има се повеќе и се почесто. Тоа е најголемиот дебакл на Мицкоски, правдата!

По јавното признавање на сите криминални злодела на режимот јасно е дека цела ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски ја држи во заложништво само за да ги заштити Груевски, Мијалков, Камчев, Милошоски, Димовски, Јанушев….

Не успева Мицкоски и нема да успее. Правда има. Сите ќе одговрааат што се огрешиле пред законот.

 

Сите!

 
Центар за комуникации со јавноста на СДСМ