Живот
21. March 2019 - 20:42

Сцена каква што ретко се гледа: Мотоциклист се онесвестил додека возел, друг возач направи нешто што ги воодушеви сите

Неверојатна сцена се одиграла на еден пат во Кина.

Мотоциклист во текот на возење се онесвестил и застанал среде улица, што за среќа бил забележан од возач на џип,

Тој застанал зад него и го блокирал сообраќајот за да го заштити мотоциклистот од другите возачи.

Тука останал се додека не дошла брзата помош и полицијата.

Иако не е познато, зошто мотоциклистот изгубил свест, сепак безбедно е отстранет од сообраќајот.