Живот
1. December 2016 - 15:31

Саудиец прв пат гледа снег па реши тоа да го прослави на урнебесен начин

Во Саудиска Арабија ретко паѓа снег, а кога тоа ќе се случи, се случуваат чуда. Овој Саудиец реши тоа да го прослави на урнебесен начин.
 
Кратко е видеото, да не ја расипуваме забавата: