Џет-Сет
10. January 2017 - 20:30

Саша Ковачевиќ стави крај на четригодишната врска - еве која е причината

Пејачот Саша Ковачевиќ наводно ја прекинал четиригодишната врска со неговата девојка Јована Јоциќ, а празниците ги поминал со братот и мајката.

Иако се шушкало дека Саша во последно време не му цветаат рози во љубовта, тој на стартот од Новата година ја прекинал врската.

Јована наводно се иселила од станот во кој престојувала две години.

- Честите караници доведоа до низа несогласувања. Како и секој пат кои ги преживуваат, се чини дека станува збор за криза и презаситеност после четири години. Меѓутоа како што нив последните денови распарвиите им беа потемелни со многу неважни работи, Саша одлучи да ја прекине агонијата и да стави крај на врската, изјавил близок пријател на Саша и Јована.