Џет-Сет
7. February 2016 - 13:24

Саша Ковачевиќ е згоден? - Погледнете ја неговата девојка Јована!

Саша Ковачевиќ со своите пријатели и неговата девојка Јована Јоциќ се во Тајланд, од каде објавуваат голи фотографии.
 
Знаевме дека Саша е ремногу згоден, и дека неговото тело е доволно „жешко“ за да ве загрее во ладните зимски денови, но кога ќе ја погледнете неговата девојка Јована ќе сфатите дека му е сериозен ривал.
 
Барем кога станува збор за задникот и стомамот, можат да се натпреваруваат чив е позгоден.