Џет-Сет
8. јуни 2016 - 12:39

Сара Мејс позира сосема гола!

По успешниот настап на „Макфест 2016“ Сара Мејс осети потреба да се релаксира. Еден целосен третман со спа, масажа и фитнес ќе ја врати во форма и ќе ја опушти доволно за да поита во нови успеси.
 
Вистинско задоволство, уживање и мераци, нели?
 
Еве вака тоа изгледа кога Сара позира сосема гола.