Македонија
19. October 2020 - 21:04

Саниран дефектот, вода повторно ќе има најдоцна до полноќ

Саниран дефектот кој предизвика прекин на водоснабдувањето во поголем дел од град Скопје.

Дефектот на булеварот Кочо Рацин, спроти Олимписки базен, за чие отстранување се затвори цефка од ф1400мм е саниран. До полноќ се очекува граѓаните да добијат вода. 

 

Мирјана Давидовска