Живот
25. December 2015 - 11:19

Самохрана мајка му вети на синот најдобар Божиќ: Стана порно ѕвезда и му купи се што посака

Меган Клара минатата година синот му купила играчки, облека и плоча за цртање. Меѓутоа нејзиниот петгодишен син бил разочаран што не го добил она што го добиле неговите пријатели.

Самохраната мајка од Постсмуд одлучила тоа да го промени па станала порно ѕвезда. Меган мината година живеела со 80 фунти неделно, па на синот му ветила дека, годинава ќе му приреди Божик за паметење.

Затоа по повод овој Божиќ, со својата нова работа, на подароци потрошила 1.500 фунти за да го израдува својот син. Меѓу подароците имало и велосипед.

Минатата година, за подароците од кои синот не бил задоволен, потрошила 100 фунти.