Живот
19. јуни 2017 - 17:34

Сакале да се фотографираат, но им упаднал во кадар - Кога ќе видите што направил ќе збеснете!

Добро погледнете ја оваа фотографија - кога ќе видите што се случува на долниот дел, ќе полудите!

Овие две девојки мислеле дека ќе добијат одлична фотографија од излегувањето. Тоа што не го знаеле е дека во кадар ќе им се уфрли непознат гостин и ќе направи нешто многу лошо.

Погледнете и уверете се за што се работи:

Човекот мртов ладен не само што влегол во кадар, туку и добро го припремил апаратот и го усмерил објективот кон меѓуножјето на русокосата за да фотографира што има под фустанот.