Живот
5. October 2017 - 13:22

Сакала да има вакви нокти, а од салонот излегла запрепастена - жив ужас

Жените ги обожаваат посетите на маникирот, моментите кога некој ќе се посвети на нивните нокти, а најмногу од сѐ кога ќе го добијат посакуваниот резултат.

Но, тоа не било случај и со Ема Донс, која барала заоблени нокти, а добила чудо на рацете.

-Вниманието ми беше на друго место. Зборував за одморот во Турција. Седнав во автомобилот и се прашував што всушност се случило - напишала Ема.

Погледнете како испаднал крајниот резултат:

За среќа, Ема успеала да ги доведе во ред своите нокти, но нема дилема дека тој салон доживотно ќе го одбегнува.