Живот
20. April 2017 - 12:24

Сакал да ја избричи брадата, но кога видел што има под неа останал без зборови!

На почетокот се почнало како шега помеѓу пријателите затоа што сакале да знаат како изгледа избричен. Ед Карти имал брада која ја пуштал цела година, а косата една година и половина.

Децата го прашувале дали е Дедо Мраз , а тој одговарал„Не, но тој ми е татко“.

Но со неговиот 10 сантиметри долга брада и неговиот коњски реп, Ед одлучил дека е време за малку уреден изглед. Затоа отишол кај својот бербер во Ливерпул, Велика Британија.

Ед бил видно вознемирен додека седел на столчето и ја чекал својата целосна промена на ликот.

Почекајте до крајот на ова видео - Ед ќе се претвори во сосема друга личност.