Живот
11. March 2017 - 10:11

Сакал да го „улови“ синот во кражба, а добил „пеформанс“

Австриецот Крис Асоња се сомневал дека неговиот 16-годишен син Доминик тајно ми го „краде“ автомобилот.

За да ги докаже своите сомнежи, Крис поставил камера во дворот, со цел да го „улови“ Доминик при „кражбата“ на автомобилот.

Но, досетливиот Доминик ја забележал камерата и решил да се пошегува со својот татко.

Имено, додека го миел автомобилот, Доминик извел мал перформанс, со кој потоа се забавуваше целото семесјтво, а набрзо стана и интернет хит.