Живот
7. October 2015 - 14:42

Руско секојдневие: Неодлучен поп го извлече подебелиот крај!

Трагично, комично, несфатливо, нелогично, невозможно... Се се тоа зборови кои можат да ја опишат видеоснимката која ни доаѓа од рускиот сообраќај.
 
На ова видео автомобилот кој се движеше пред сопственикот на овој видео запис ја промени лентата, потчно се престројуваше од лева во десна лена лента, за потоа да се предомисли и повторно да се врати во левата. Во тој 
 
Момент возачот на автомобилот кој се движел позади него, мислејќи дека левата лента му е слободна, нагло убрза, но потоа удри во автомобилот пред себе.
 
Од удрениот автомобил излезе ни помалку ни повеќе , туку поп.
 
Сами проценете кој е крив во оваа ситуација.