Македонија
22. April 2019 - 14:31

Руски турист во Битола спречува кражба на Широксокак

Туристот го видел крадецот како ги украл парите од касата, додека продавачката гледала на друга страна и не се откажува додека не го натера да ги врати. За помош во вакви ситуации туристот си носи и лут спреј.