Живот
7. April 2017 - 15:18

Руска супер бабичка: Има 90 години а се симнува од кров како да е мачка

Една бабичка во Русија е снимена како изведува "акробации" на кров.

На снимката се гледа како таа ја проверува состојбата на оџакот, а потоа самата се спушта низ опасно стрмен кров и низ високи скали на земја.

Погледнете.