Живот
22. January 2018 - 22:04

Русинката Анастасија е најубавото девојче на светот - сега покажа и колку убаво умее да пее

Синоокото шестгодишно девојче веќе го маѓепса светот. На нејзината убавина ѝ се восхитуваат 300.000 следбеници на Инстаграм.

Анастасија Књазева, која потекнува од Русија, се занимава со манекенство, а во светот е позната токму по сините очи.

Нејзината мајка Ана е задолжена за водење на профилот на ова фотогенични девојче, кое многумина го нарекуваат чудо од дете. Таа е природна пред камерите и сака да позира.

Погледнете како таа пее: