Живот
8. November 2018 - 18:07

Русинка ги помеша гасот и кочницата и покоси тројца тинејџери: Минувачите беа згрозени од нејзиниот коментар кога излезе од автомобилот

Една Русника по грешка притисна гас наместо кочница и така покоси тројца ученици во рускиот град Брониц, а за среќа децата преживеаја.

Сведоците велат дека жената по излегувањето од возилото рекла: „Извинете момчиња!“ Меѓутоа кога видела колкава штета и се направила на автомобилот, почнала да вика/

„О не, мојот автомобил е уништен“, рекла таа.

Момчињата се префрлени во болница, а еден од нив е задржан поради потрес на мозокот.