Живот
12. January 2018 - 23:00

Русин изведе луд скок од зграда - овој потег ни научниците не го препорачуваат

Русин преживеа опасен скок од тераса на зграда со отворен падобран.

На видеото кое е поставено на сајтот „Ivanovonevs.ru“ во четвртокот, се гледа човек кој од балкон спушта отворен падобран пред да се качи на оградата и да скокне.

- Идиот, се слуша како вика авторот на видеото додека го прикажува успешното слетување на адреналинскиот зависник.

Висината од која скокнал не е објавена. Научниците велат дека 30 метри е најмалата висина од која може да се скокне со падобран и преживее.