Македонија
7. October 2015 - 9:07

Рокот пробиен - и денеска ќе се преговара за изборната регулатива

Долгата преговарачка ноќ не донесе резултати. И денеска продолжуваат преговорите за измени на изборните закони во пресрет на изборите во април.

Иако преговорите траеја до доцна во ноќта, не беше постигнат договор, па и денеска ќе се преговара за измените на изборните закони.