Балкан
23. May 2017 - 12:35

Родителите на учениците првачиња се шокирале кога ги пронашле заклучени во училница - Веднаш повикале полиција

 
Родителите на учениците првачиња од училиштето "14 Октомври" во Србија, испаничени се јавиле во полиција за своите деца и повикале и телевизиски екипи.
 
Екипата на ТВ Маг излегла на местото на настанот, а родителите раскажале дека ги нашле децата заклучени во училница. Тоа се случило откако една наставничка се јавила да каже дека е на боледување, а друга требало да ја менува.
https://