Живот
8. јуни 2016 - 12:33

Родители внимавајте, овие сандали може да го осакатат вашето дете

Лиза Конор на својата 2 годишна ќерка и купила гумени сандали. По само 20 минути детето се здобило со сериозни рани.
 
- И купив сандали кои чинеа 8 фунти, но откако помина во нив само 20 минути, се здоби со ужасни рани. Неможев да верувам, не одеше со нив со часови, туку само по дома по што на  крај ми дојде целата расплакана.
 
како што наведува мајката, девојчето неможело да стане со денови по оиве повреди. И исто така раскажа дека и требале часови за да го смири своето дете коа неможело да ги собере солзите.
 
Од продавницата упатија големо извинување за родителите и истакнале дека овој случај детално ќе се разгледа бидејќи ова е прва реклама на овој тип на детски сандали.