Македонија
26. May 2019 - 19:24

Родители од Скопје во паника - малолетно девојче избегала со момчето

На  25.05.2019 година во 09,00 часот во Полициската станица Драчево К.Л.(55)  пријавил дека од домот се одалечила неговата ќерка К.Л.(15) и најверојатно е заедно со момче, кое тој го познава. Се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето.