Живот
20. August 2018 - 21:25

Роден е без раце, а работи како фризер

Габриел Хередија од Буенос Аирес е роден без раце,а работи како фризер.Неговите верни муштерии велат дека никој не го може она што тој го може.

Да се биде роден и да се живее со одреден хендикеп е доста тешко и ретко кој тоа може да го разбере освен ако не е во слична состојба.