Ритамот на Европа

Loading Video...

Струмица е овогодинешниот град домаќин на најголемиот детски музички спектакл на Балканот - „Ритамот на Европа“.

Ексклузивно на Сител, следете ги претставниците на 20 градови од Балканот, кои ќе ги пејат најголемите европски хитови.