Џет-Сет
3. July 2017 - 17:01

Рипна стомачето на Неџла, само што се ожени Бали Бег станува татко

Според мислењето на многумина, најубавиот турски актер познат како Бали Бег, по истоимената улога во серијата "Величествениот", пред неколку дена се ожени.

Неговата избраничка, исто така актерка позната кај нас како Неџла од "Кога лисјата паѓаат", заблеска во преубава венчаница од чипка и не ја симна насмевката од лицето.

Оособено внимание привлече едноставната бела венчаница без прерамки во која на актерката ѝ се познава стомачето. Бидејќи е познато дека таа е навистина слаба, многумина помислиле дека е бремена.

Парот уште не потврдил ниту демантирал, па останува да видиме дали наскоро ќе станат родители.