Живот
4. July 2016 - 13:04

Ретко се гледа ваква магија - Водителката врескаше од болка!

Полска водителка се превитка од болка кога магионичар ѝ ја наби раката на шајка.

Марзена Рогалска му асистираше на магионичар во емисија во живо, но трикот не заврши според планираното.

Водителката требаше да избере коjа кеса да ја згмечи со дланката (во една од кесите имаше шајка). Магионичарот самоуверено ѝ ја турна раката надолу, но таа започна да вика од болка.

uzas-voditelka2

Со цел да ги увери своите фанови дека е во ред, Марзена објави фотографија по посетата на болница, каде примила инјекција против тетанус и добила преврска на раката.

voditelka22