Македонија
1. April 2019 - 8:21

Регионална конференција за интегрирано гранично управување

Премиерот Зоран Заев денеска во Скопје ќе се обрати на почетокот на регионалната конференција на тема „Зајакнување на капацитетите на Координативните центри за интегрирано гранично управување“.
 
Како што соопштија од владината прес-служба, на отворањето на конференцијата обраќања ќе имаат и амбасадорот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која и директорот на Царинска управа, Ѓоко Танасоски.