Џет-Сет
4. September 2016 - 10:46

Развод од 180.000 евра: Хаосот почнува, еве што бара поранешниот сопруг од Дара Бубамара!

Откако неодамна потврди дека се разведува од Милан Кесиќ, Дара Бубамара ја чека жестока битка на суд, бидејќи нејзиниот сопруг, како што се зборува, бара старателство над синот Коста (7) но и повеќе од 180.000 евра колку, како што тврди, вложил во кариерата на Дара Бубамара.

Инаку, Дара и Милан веќе со месеци не говорат ниту се гледаат, што не е ни чудно кога ќе се види што се Милан бара од нејзе.

Нема збор дека Дара и Милан ќе се разведат со договор. Милан доста пари вложил во нејзината кариера, особено во нејзината повратничка плоча по пораѓањето. Тогаш искешира 100.000 евра, а во наредните години уште околу 50.000/ Покрај тоа, тој од Дара бара и да му говрати „поршето кајен“ кој и го подарол пред две години. Милан на неа и дал многу повеќе пари низ скапите подароци, накитот, гардеробата, но тоа нема да го бара назад“, раскажа извор за српски „Курир“, близок (на наскоро) поранешниот пар.

Foto: Facebook/bluetrocadero

А екипата „Папарацо лова“ во повеќе наврати ја сними Дара која е во „поршето“ дивееше по Белград.