Џет-Сет
18. January 2016 - 10:23

Раздор: Семејството на манекенот, не сака да ја види Цеца

Семејството Јововиќ не е воодушевено од љубовниот избор на младиот Александар, и не им се допаѓа тоа што неговата љубовница е постара 16 години од него и што поради Цеца српскиот убавец се најде на удар на медиумите.

Семејството на манекенот Александар Јововиќ, кој е во врска со фолк ѕвездата Светлана Цеца Ражнатович, воопшто не е задоволен од нивната врска.

На Јововиќ не им се допаѓа тоа пто девојката на Александар е позната личност и што од него е постара дури 16 години, поради што сметаат дека таа врска нема иднина.