Живот
20. July 2018 - 11:12

Раперот снимаше спот кога камерите фатија хорор: Сите потрчаа кон водопадот, но веќе беше доцна

Кога еквадорскиот рапер Дон Деј почна да снима спот на една атрактивна локација близу водопадот, не знаел дека ќе се случи голема трагедија која ќе биде забележана од камерите.

Имено, Карлон Понтун допатувал во Еквадор со група турисити, но одлучил од водопатот Лагуна Салто де Оро да скокне во смрт. Работата да биде полоша, во тој момент Дон Деј (вистинското име му е Диего Алварез) снимаше спот за новата песна.

Беше свртен со грб, но ништо не виде, но затоа неговите соработници можеа да го видат човекот како скока од карпата во вода.

Сите потрчаа да го спасат несреќниот човек, но веќе беше предоцна.