Џет-Сет
14. February 2018 - 18:08

Ранко од „Чиста љубов” во врска со познатата актерка

Познатиот актер кој го гледаме во хит серијата на Сител, Чиста љубов, а ја има главната негативна улога, е во врска со познатата актерка Јелена Перчин.

Двајцата уживаат во врската, а Момчило во приватноста е сосема поинаков човек, омилен меѓу колегите.

Црногорецот ужива со убавата Хрватица.