Балкан
9. January 2017 - 16:37

Рамуш Харадинај пред францускиот суд во четврток - албанските анонимуси и се заканија на Франција

Во очекување  Србија официјално да побара екстрадиција на Харадинај, за четврток е закажано рочиште пред францускиот суд, на кое косоварите очекуваат Харадинај да биде пуштен на условна слобода.