Џет-Сет
23. October 2016 - 19:50

Ракот ја совладува, ама пејачката со насмевка не губи надеж

Босанската пејачка на која повторно и се врати опаката болест, реши да објави фотографија и со тоа да демантира одредени објави по медиумите.

Дона Арес која во текот на целото лекување од ракот постојано беше во комуникација со своите фанови и пријатели реши повторно да проговори за тешкиот период низ кој минува.

dona22

За да не дојде до забуна, таа официјално потврди дека последната операција била успешна, но дека процесот на заздравување е долготраен и тежок.