Џет-Сет
5. October 2016 - 14:42

Радост во домот на Наташа Беквалац

Наташа Беквалац уште еднаш покажа дека семејството и е на прво место и дека се става во втор план кога се работи за ќерка и Хана. Хана и Љуба ги здружија силите и ги покажаа кулинарските способности на дело, па Наташа мораше со фотографија да се пофали како тие ја пречекале дома.