Џет-Сет
6. October 2017 - 13:33

Рада проговори за тоа дали врската со Милан Станковиќ беше лага

Пејачката Радмила Манојловиќ првпат во јавноста проговорила за наводната естрадна тајна врска со Милан Станковиќ.

Пејачката како млада и неискусна пејачка започна врска со пејачот Милан Станковиќ, која од самиот почеток предизвика многу коментари.

Рада наводно уживала со многу политичари, а врската со Милан Станковиќ била само параван пред јавноста, зошто имаше шпекулации дека Милан Станковиќ наводно е хомосексуалец и сака мажи, па за да се скријат од шпекулации, наводно тие и двајцата се согласиле да објават дека се во врска.
 На таа тема Манојловиќ реши да проговори за „Прес претрес“ и да ги отвори картите.

- И јас тоа го прочитав во една колумна која веќе ја нема. Тоа се приказни од типот на „рекла-казала“. Верувам дека многу луѓе мислат дека ние пејачките мораме преку креветот да дојдеме до успех. Кога изгледаш убаво никој не ти верува дека си успеал поради своите квалитети. Јас разбирам дека луѓето веруваат во тоа, но јас минав низ натпревар и гласовите одлучија така. Со години имам хитови и сум успешна на естрадата, а врската со Милан не беше параван за слава, вели Рада.