Џет-Сет
13. September 2017 - 16:09

Рада Манојловиќ во кратко провидно црвено фустанче, нејзините долги дозе ги оставија минувачите без текст!

Кога Рада Манојловиќ се појавила на снимањето во Гранд, сите очи биле вперени во нејзе, а како и да не кога таа блескала во црвено провидно фустанче.

Иако Рада се брзала, застанала и позирала пред фоторепортерот на телеграф.рс.

Немало човек кој не ги искоментирал нејзините нозе како и прекраткото фустанче.

Погледнете.