Џет-Сет
10. May 2016 - 10:49

Рада Манојловиќ ги разочара фановите

Рада Манојловиќ е позната по тоа што речиси секогаш ја гледаме во ултра куси шорцеви и фустанчиња, но овој пат направи мала утка во изборот. Со оваа креација изгледаше по малку кич, а фановите се разочараа од изборот.