Џет-Сет
4. December 2017 - 12:07

Рада како Шерон Стоун - без гаќички под миничот

Една од најзгодните познати Србинки, пејачката Рада Манојловиќ, вчера на снимањето на новогодишната емисија на Леа Киш настапи без гаќички под фустанчето.

Одкако одпеа неколку песни на снимањето, пејачката седна да се одмори, но фотографите упсеаа да ја сликаат и под фустаност. Фотографијата веднаш ја објавија српските медиуми, кои пишуваат дека за Рада не носела гаќи.