Џет-Сет
27. March 2018 - 12:52

Рада им ја затвори устата на сите: Во кревет молчам и правам се што треба!

Српската пејачка Рада Манојловиќ продолжува да ги изненадува своите обожаватели, со своите ексцентрични изданија, но и со изјавите кои ги дава. Сепак со крупни чекори напредува во кариерата. Сега работи на спот на новата песна, па во кусо интервју за српски Курир,  посочува каква е на сцената но и во кревет.

Така на прашањето дали во кревет е лавица како во новиот спот што го снима, таа вели:

- Мислам дека е слаба користа од оние кои се фалат: „Дали знаеш каква сум во кревет“ или „Уф што би ти правела“. Јас молчам и правам и мислам дека така е најдборо.

Таа понатаму вели дека луѓето ќе ја мразат, но дека таа е од Бога дадена.

- Сите во семејството сме како стрели. Сите сме витки. Најмногу ме погодува кога ќе ми речат: Дете дали нешто јадеш. Полесно ми е да се облечам отколку да се нахранам- рекла Манојловиќ.