Џет-Сет
12. July 2018 - 13:40

Рада без трошка милост: Харис е мртов за мене!

 Рада и Харис раскинаа откако тој ја изневери со некоја девојка. Тој на сите можни начини се обидува да и објасни дека таа девојка ништо не му значила, но сепак Рада не сака да остане со него. 

- Харис е мртов за мене, изјавила пејачката. 

Останува времето да покаже дали Рада ќе ја смени нејзината одлука и ќе му прости на младиот Хари за неговото неверство.