Работници од „Веибо“ го блокираа патот Крива Паланка - Куманово | Сител Телевизија
Македонија
13. February 2018 - 13:04

Работници од „Веибо“ го блокираа патот Крива Паланка - Куманово

Патот  Крива Паланка – Куманово кај населба Грамаѓе е блокиран во двата правца од околу 50 работници во фабриката „Веибо“ поради неисплатени плата, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Поради неисплатени плати работници од „Веибо“ и минатата недела го блокираа патот Крива Паланка - Куманово.