Бизарно но вистинито
6. October 2017 - 13:44

Пушењето може да убие - ова видео е доказ за тоа!

Оваа девојка никогаш повеќе нема ни да помисли да запали цигара. Пушењето може да убие, а доказ за тоа е ова видео.