Свет
21. February 2019 - 10:17

Пукање во Минхен - две лица загинаа

Пукање во германскиот град Минхен, две лица загинаа. 

Полицијата излегла на местото на настанот. 

Мотивот за престрелката  се уште непознати, повеќе детали подоцна.