Балкан
18. April 2016 - 15:48

Првото интервју на Јелена: Еве како пред 14 години таа била претставена во Гранд

Стравично убиената пејачка Јелена Марјановиќ, кариерата ја започнала пред 14 години, а премиерното претставување на нејзината песна "Чао, мали, чао", со која се прославила, било кај тогаш популарниот Милован Илиќ Минимакс.
 
Јелена ја промовирала песната во емисијата "Гранд шоу".
 
- Девојка која ја сакаат постарите, оние со средна возраст но и децата, таа се вика Јелена - ја најавил Минимакс тогаш под моминското презиме Крсмановиќ.
 
Еве како изгледало гостувањето на Јелена: