Македонија
28. December 2016 - 14:28

Првиот снег во Скопје

По студениот бран што ја зафати Европа, конечно и ние да му се израдуваме малку на снегот, сè уште во минимални количества, но сепак снег. Во исчекување на повеќе врнежи и радост за децата, еве го првиот снег во Скопје.