Џет-Сет
23. November 2015 - 9:01

Први фотографии од венчавката на Северина

Со накитен Стокец младенците вчера тргнаа од куќата на Кеба кон хотелот каде беше закажана венчавката.

Просторот на кој Игор и Северина го изговорија судбоносното „да“ личеше на театарска претстава, а тоа младенците го најавија и со поканите.

Во салата беа забранети телефони и фотоапарати за да не се појави ниту една фотографија од венчавката, но сепак ете се појавија и такви.

Pozivnica za venčanje... Foto: Kurir

Севе носеше прекрасна венчаници, а Игор многу отмен и елегантен костум.

Еве кој се прошета на црвениот килим:

А ова е првиот свадбен танц на Северина и Игор: