Џет-Сет
3. September 2017 - 13:54

Први фотографии од претепаната сопруга на Аца Лукас

Во српските медиуми вчера како бомба одекна веста дека Аца Лукас ја претепал сопругата Соња, со која се разведе неодамна. Ккао што изјавил извор тој влегол кај неа со нож, искршил се и ја претепал, а таа завршила во болница, додека тој си отишол на настап.

Ова се први фотографии од Соња по излегувањето од болница.